1395/6/2 سه شنبه14:17
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی:اقدام دولت در پاسداری از اسطوره های زمان جنگ امری ارزشمند است
هر کشوری دارای قهرمانان و اسطوره هایی است که زنده نگاه داشتن یاد و خاطره ایشان در کنار حفظ و حراست از افتخاراتی که برای مملکت ایجاد کردند، کشور مزبور را به نوعی مکلف می کند تا با در جریان گذاشتن مردم و خصوصا نسل جوان خود نسبت به اقدامات افتخارآفرین اسطوره های آن مرز و بوم یاد ایشان را پاس دارد و بر همین اساس است که ایجاد نمایشگاه موزه دفاع مقدس از سوی دولت امری ارزشمند تلقی می شود.
هر کشوری دارای قهرمانان و اسطوره های است که زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شان در کنار حفظ و حراست از افتخاراتی که برای مملکت ایجاد کردند، کشور مزبور را به نوعی مکلف می کند تا با در جریان گذاشتن مردم و خصوصا نسل جوان خود نسبت به اقدامات افتخارآفرین اسطوره های آن مرز و بوم یاد ایشان را پاس دارد و بر همین اساس است که ایجاد نمایشگاه – موزه دفاع مقدس از سوی دولت امری ارزشمند تلقی می شود.
به گزارش روابط عمومی نمایشگاه- موزه تبیین و ارائه اقدامات دولت در دوران دفاع مقدس، احمد بخشایش اردستانی فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به دوران دفاع مقدس گفت: ملت ایران، ملتی آرام و صلح دوست است که در دوره ای دچار جنگی تحمیلی شد.
وی با اشاره به ارزشهای وجودی و ذات ایرانی افزود: هرجا که این ملت احساس کند مورد ظلم و مزاحمت دیگران قرار گرفته و پای خاک و وطن و اعتقادات به میان کشیده شود، آنجا محکم به میدان وارد می شود و از حقوق خود دفاع می کند.
بخشایش اردستانی 8 سال جنگ تحمیلی را قطعه ای از بهشت دانست و ادامه داد: در زمان تجاوز عراق به جمهوری اسلامی ایران تمام آحاد ملت و اقشار جامعه با انگیزه ها و نیات متفاوتی از جمله دینی و ملی برای حفظ و حراست از خاک خود پا به میدان جنگ گذاشتند.
وی تصریح کرد: ملت ایران در طول تاریخ پیروزی های متعددی را کسب کردند اما تنها زمانی که پیروزی با گوشت و پوست این ملت لمس شد و به معنای واقعی فاتح میدان شد، همانا 8 سال جنگ ایران و عراق بود.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: یادمان باشد در طول جنگ تحمیلی دستانمان خالی بود اما نیاتمان پاک بود و با انسجامی همه جانبه به نبرد با دشمن پرداختیم و به پیروزی قطعی رسیدیم.
بخشایش اردستانی با اشاره به اقدام دولت یازدهم به منظور ایجاد نمایشگاه- موزه دفاع مقدس، افزود: خوب است تا این قطعه از بهشت یعنی 8 سال جنگ تحمیلی را به دیگران و خصوصا نسل جوان خود منتقل کنیم و اکنون که چندین سال از جنگ میگذرد حوادث و رشادتهای دلیران و اسطورههای ایرانی را به صورت روایتی و گفتمانی در منظر دید جامعه قرار دهیم.
این نماینده پیشین مجلس ضمن اشاره به رشادتهای رزمندگان اسلام در سالهای جنگ، ادامه داد: اکنون نسل جوان کشور باید بداند که همسالان خود در دهه 60 چطور جنگ تحمیلی را اداره کردند و چگونه اجازه ندادند یک وجب از خاک کشور به دست بیگانه بیفتد.
وی همچنین برپایی نمایشگاه دفاع مقدس از سوی دولت را در همین زمینه اقدامی مطلوب و ارزنده توصیف کرد و افزود: افراد در جامعه امروز سرگرم پست و مقام و مسائل مادی و دنیوی شدهاند که در چنین فضایی برپایی نمایشگاههایی که به صورت یک موزه آثار جنگ را به صورت تصویری در منظر دید مردم و خصوصا نسل جوان قرار میدهد، امری بسیار ارزشمند تلقی میشود.
این فعال سیاسی آشنایی جوانان با گذشته خود را موجب پدیدار شدن احساس ریشه دار بودن در این قشر دانست و گفت: آنچه که در نمایش اثار جنگ به جامعه امروزی اهمیت دارد، شیوه نوینی است که در این نمایش حوادث دوران جنگ باید مورد توجه قرار بگیرد.